Miksi jokakelin renkaat sopivat erinomaisesti suuressa osassa Keski-Eurooppaa

renkaiden

Jokakelin renkaiden käsite on, että sinulla on rengassarja, joka kestää kaikenlaista säätä. Joten riippumatta siitä, onko ulkona lumisia talviteitä tai kuivia kesäteitä, voit pärjäät samoilla renkailla. Renkailla, jotka kestävät niin monenlaisia ​​olosuhteita, sinulla on tietysti joitain etuja ja haittoja. Etuna on ehdottomasti, että olet aina valmis ajamaan sääolosuhteista riippumatta. On myös turvallisempaa ajaa kuin että käyttäisit väärää rengassarjaa tietyllä vuodenajalla. On myös mukavuuskerroin, jolla voi olla merkittävä rooli niiden valinnassa. Haittana on, että luovut jonkinlaisesta suorituskyvystä ja turvallisuudesta verrattuna kesärenkaiden käyttämiseen kesäolosuhteissa ja talvirenkaiden talviolosuhteissa.

Saat aina paremman suorituskyvyn käyttämällä tietylle kaudelle omistettua rengasta, joka on optimoitu kapeammalle käyttöalueelle. Kesärenkaissa on otettava huomioon vain märät ja kuivat teet, mutta ne voivat siten varmistaa, että sinulla on parhaat mahdolliset ominaisuudet tällä alueella. Kulutuspinta on suunnattu estämään vesiliirtoa, sillä on hyvä pito märällä ajettaessa märillä teillä ja tietysti myös kuivilla teillä. Talvirenkaiden osalta kulutuspinta voidaan optimoida lumelle, jäälle ja sohjoiselle pinnalle. Voit lisätä nastoja tai sisällyttää kryokiteitä kulutuspintaan liukkaiden pintojen pidon parantamiseksi. Siksi saat parempaa suorituskykyä niistä, ​​mutta se edellyttää renkaiden asentamista ennen säämuutosta.

Jos sinulla on pitkät talvet, vaihtaminen talvirenkaisiin on perusteltua ja takaa paremman turvallisuuden. Suurimmalla osalla Keski-Eurooppaa on kuitenkin vain vähän talvisäätä ja sinulla saattaa olla joitain vuosia, joissa talvisää on lähes olematon. Jokakelin renkaat tarjoavat mahtavaa turvallisuutta muuttuviin sääolosuhteisiin.

Lisätietoja jokakelin renkaista on osoitteessa www.nokianrenkaat.fi

Scroll to Top