Renkaat, jotka mahdollistavat turvallisen ajon maastoautollesi ympäri vuoden

SUV talvirenkaisiin

Kun kesä päättyy ja alamme siirtyä syksyyn, monien täytyy alkaa miettiä renkaanvaihtoa SUV kesärenkaista SUV talvirenkaisiin varmistaakseen, että heidän maastoautot ovat niin turvallisia kuin niiden pitäisi olla. Kuitenkin, jos kuulut niihin, jotka ovat päättäneet mennä samoilla renkailla koko vuoden, SUV jokakelin renkaat voivat olla hyvä ratkaisu. Silloin sinun ei tarvitse huolehtia renkaiden vaihtamisesta. Tämä on ainakin totta, jos valitset sarjan, joka on hyväksytty talviolosuhteisiin ja jossa on 3 PMSF-symbolia.

Tämä symboli varmistaa, että renkaat on testattu ja varmennettu, että ne kestävät talviolosuhteissa lumella ja jäällä. Tämä eroaa S + M -luokituksesta, joka osoittaa, että renkaissa on pitoa mutaan ja lumeen, mutta ei välttämättä kaikissa talviolosuhteissa. Jos ajat maissa, joissa sinulla on oltava talvirenkaat talvikaudella, niillä on oltava 3 PMSF-tunnus, jotta ne olisivat laillisia.

Jokakelin renkaissa on myös kumiyhdiste, joka tarjoaa pehmeyden laajalla lämpötilaskaalalla, että rengas toimii sekä kesällä että talvella. Tämä on erittäin tärkeää sekä renkaiden kulumisen että pidon kannalta. Kesärenkaissa on erittäin vähän pitoa talvella, koska ne muuttuvat erittäin koviksi alhaisissa lämpötiloissa ja talvirenkaat kuluvat nopeammin korkeissa lämpötiloissa.

Sinun on aina parempi käyttää vuodenajoille omistettuja renkaita, mutta asuinalueestasi riippuen vuodenaikojen rajat ei välttämättä ole täyin selkeitä ja haluat varmistaa, että sinulla on turvalliset ja luotettavat renkaat, joilla voit ajaa sääolosuhteista riippumatta. Tämä yhdistettynä mukavuuteen, että sinun ei tarvitse huolehtia siitä, milloin vaihtaa renkaita eikä sinun tarvitse ostaa kahta sarjaa renkaita.

Lisätietoja maastoautojen jokakelin renkaista on osoitteessa www.nokianrenkaat.fi

Scroll to Top